Elkészítés: Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit. Gyorsan dolgozzunk, hogy a vaj ne olvadjon meg, akkor nehezebben nyújtható, szakadozó. Fóliába csomagoljuk (hogy ne száradjon ki), és betesszük a hűtőbe fél órára.
A fél óra letelte után a tésztát kör alakúra nyújtjuk, és kibélelünk vele egy piteformát. A tésztát megszurkáljuk villával, és egy kör alakú sütőpapírt terítünk rá, majd ráöntünk fél kiló szárazbabot nehezéknek. Forró sütőben rózsaszínűre sütjük.
Amíg sül, addig gőz fölött felolvasztunk 4 dl tejszínt 20 dkg 75%-os csokival, amikor folyós lesz, akkor kis habverővel simára keverjük, és már a tűzről levéve hozzáadjuk a konyakot és a 2 tojás sárgáját.
A kisült pitéről eltavolítjuk a babot és a sütőpapírt, és a helyébe öntjük a csokis olvasztmányt. A tetejére tejszínt csorgatunk, ettől lesz márványos. A sütőbe visszadugva még 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.