Elkészítés: A 10 tojásfehérjét kemény habbá verjük, beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, tovább keverjük. Az étolajat, a 10 tojás sárgáját, végül a lisztben elkevert sütőport is beletesszük.
Kétfelé vesszük a tésztát, a felét belesimítjuk sütőpapírral bélelt tepsibe, a tészta másik felébe belekeverjük a kakaóport, és ez így simítjuk rá a tésztára. A tésztát csíkozzuk meg a következő módon: először mindig egy irányban húzzuk a kakaós tésztát, majd a két csík között visszafelé.
Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Változatosan variálhatjuk gyümölcsökkel, dióval, csokidarabokkal...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.