Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük, és kevés porcukrot adunk hozzá (kb. 5 dkg). A sárgáját a porcukorral és a margarinnal habosra keverjük. A fehérjét apránként, lassú mozdulatokkal a sárgájás masszához keverjük. A lisztet is apránként hozzákeverjük.
Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a tészta felét beleöntjük. A maradékba belekeverjük a kakaóport. Ezt a sárga tésztára csorgatjuk, kissé belekeverünk villával vagy fakanállal.
200 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.