Elkészítés: A tojás szétválasztásával kezdünk. A fehérjét felverjük a cukorral, majd ebbe óvatosan belekeverjük a tojássárgákat és a sütőporral elkevert lisztet.
A 40 x 25 centis sütőtálat vagy tepsit kivajazzuk. Az összekavart piskótaalapot kettéválasztjuk, egy kisebb és egy nagyobb részre. A kisebbe kakaóport keverünk.
A tepsiben elosztjuk a világos és a sötét töltelékeket. Kicsit megszórjuk darált dióval, majd megmárványozzuk,vagyis villával vagy kanál nyelével összehúzzuk a rétegeket, vízszintesen, függőlegesen. A lecsepegtetett meggyel megszórjuk.
Mehet az előmelegített sütőbe, úgy 30 percre. Nem árt elvégezni a tűpróbát sem. Tálalás előtt nem árt megszórni porcukorral sem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.