Elkészítés: A tésztához a tojást a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk az olvasztott zsírt és a tejet. Alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tejfölt. Jól kidolgozzuk. A tészta megfelezzük, az egyik felébe beledolgozzuk a kakaóport.
Kivajazott, lisztezett, kisebb méretű (kb. 20*25-ös) tepsibe öntjük a fehér tésztát, a kakaósat rácsorgatjuk, kicsit összekeverjük, hogy jó márványos legyen, és előmelegített sütőben közepes hőfokon kb. 25-30 percig sütjük.
A pudingot a szokásos módon megfőzzük, a még forró pudingba belekeverjük a vajat, kihűtjük.
A tésztát kettévágjuk, és megkenjük a kihűlt pudinggal. A habfixálóval felvert tejszínt a tetejére simítjuk,megszórjuk kakaóporral, díszíthetjük csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.