Elkészítés: A piskótához habosra keverjük a tojások sárgáját a cukorral, a sütőporral, a vajjal, a lime-héjjal és a liszttel, majd gyengéden hozzákeverjük a keményre felvert tojásfehérjét is. Kivajazott, lisztezett 19 cm átmérőjű kapcsos tortaformában tűpróbáig sütjük, kihűtjük és kettőbe vágjuk.
A krémhez előszőr az étkezési keményítőt elkeverjük 1 kanál porcukorral, hozzáadjuk a forró tejet, és pár perc alatt lassú tűzön, folytonosan kevergetve vastagra főzzük, majd kihűtjük.
Habosra keverjük a puha vajat 3 evőkanál porcukorral, apránként hozzáadjuk a főzött tejpépet és a mascarponét, majd folytonosan kevergetve hozzáöntjük a bodzaszörpöt és belecsavarunk fél lime levét.
A cseresznyét kimagozzuk, feltesszük főni a cukorral, a fahéjrúddal, 6-8 perc után leszűrjük, a felfogott kb. 2 dl cseresznyeléhez hozzákeverjük a zselatint, újraforrásig hevítjük.
Az alsó tortalapot meglocsoljuk a bodzaszörp felével, megkenjük a fele krémmel, ráhalmozzuk a fele cseresznyét, majd ismét tortalap, szörp, krém, cseresznye következik, végül a langyosra hűlt zselatinos cseresznyeszörp.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.