Krémet készítem el először. Mascarponét ki keverem a cukorral citrommal . Fel verem a tejszínt teszek belőle félre a díszítéshez a többit jól ki keverem a mascarponéval.Piskóta.A tojásokat szét választom fehérjét jó keményre habosítom. Utána a sárgáját ki keverem a cukorral. Apránként a sárgájához adom a sütőporral el kevert lisztet és a vizet. Végül óvatosan bele keverem a fehérjét.Sütő papírral bélelt tepsibe öntöm elő melegített Sütőben készre sütöm. Nekem nem digitális a sütöm. Én a0 legnagyobb fokozaton szoktam sütni.Miután a piskóta ki hűlt rá kenem a krémet. A torta be vonó gőz felett fel olvasztom az étolaj al. Ezt rá csepegtetem a sütitre. Majd habzsákkal diszitem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.