Elkészítés: A 6 tojásból piskótát sütünk: a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet alaposan elvegyítjük a sütőporral. Közben a sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük. A felvert tojássárgához óvatosan hozzáadagoljuk a lisztet, végül a felvert tojásfehérjéket is hozzáadjuk, óvatosan összekeverjük. Kikent, lisztezett tortaformába öntjük, és kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni, majd ha kihűlt, kettévágjuk, és mindkét réteg tetejére lekvárt kenünk. A mascarponét kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd egy kevés tejfölt adunk hozzá, hogy krémes és kenhető legyen. Ezt a rétegezett piskóta tetejére kenjük, és meghintjük egy kis instant kakaóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.