Elkészítés: A bort, a vizet és a fűszereket feltesszük főni. A tojásokat kettéválasztjuk, és a fehérjéből kemény habot verünk. 10 perc főzés után kifőzzük a felvert habot a borban (mint a madártejnél), majd tányérra szedjük, és tálalásig félretesszük. A levet szűrőn átszűrjük, hozzáadjuk a mazsolát, majd visszatesszük a tűzre. A tojások sárgáját a cukorral simára keverjük, majd a levesbe csorgatjuk. Pár pecig főzzük, majd állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejszínt, és jól kiforraljuk, de főzni már nem szabad. Tálaláskor a habot a tetejére helyezzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.