Elkészítés: A tejet a cukor felével felforraljuk, és a tésztát beleszórjuk. Néhány percig főzzük, majd a tűzről
lehúzzuk és lefedjük, hogy a tészta az összes tejet beszívhassa.
A tojások sárgáját a maradék cukorral, a vaníliás cukorral meg a puha margarinnal kikeverjük, és az előzetesen rumba áztatott mazsolát, valamint a darált diót, a reszelt citromhéjat is hozzáadjuk. Ezt követően a tésztával összekeverjük, és a kemény habbá vert tojásfehérje 2/3-át is beleforgatjuk.
A tésztás masszát kikent tűzálló tálba töltjük, majd a félretett tojáshabot rásimítjuk. Végül vízzel félig telt tepsibe állítjuk, azután előmelegített sütőbe toljuk, és nagy lánggal 30-40 percig sütjük.
Vaníliamártással meg őszibarackbefőttel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.