A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. Kihűtjük, meghámozzuk, karikákra vágjuk. Ugyancsak karikára vágjuk a megtisztított hónapos retket. A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, cikkekre vágjuk. Nagy salátástálban összekeverjük a burgonyát, retket, kemény tojást és a kétféle olajbogyót. A mártáshoz az olívaolajat kikeverjük a citromlével és a mustárral. Sóval, borssal, felaprított metélőhagymával ízesítjük. A mártást a salátába keverjük és legalább egy órát érleljük. Rozskenyeret kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.