A spagettit forrásban lévő sós vízben puhára főzöm, majd lecsöpögtetem és melegen tartom.
Közben az olajbogyót apróra vagdalom, a paradicsomot meghámozom és kockára vágom, a sonkát is felkockázom, a fokhagymát tisztítás után összezúzom.
A felforrósított olajban megpirítom a fokhagymát meg az olajbogyót, hozzáteszem a csípős paprikát és a sonkát, néhány percig együtt pirítom, majd a paradicsomot is beletéve, mártássá forralom.
A főtt spagettit beleforgatom a mártásba, és jól összeforrósítom. Reszelt sajttal bőven meghintve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.