Elkészítés: A krumplikat és 4 tojást megfőzök, majd megpucolom.
Egy serpenyőben megpirítom a felkockázott szalonnát, rákarikázom a krumplit, majd erre a a szeletelt tojások felét, újabb krumplikarikák jönnek, majd megint kolbász. Közben fűszerezek, meglocsolom tejföllel. Jöhetnek az aprított medvehagymák, majd az újabb rétegek, végül a paprika és a paradicsom. Meglocsolom olajjal, tejföllel, fűszerezem.
A serpenyőt beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe. Közben lereszelem a sajtot.
30 perc elteltével kiveszem a serpenyőt, a krumplikra öntök egy kevés tejet, teszek rá vajat, rászórom a sajtot, visszateszem a sütőbe.
10 perc után átváltok grillfokozatra (200 C fok), s további 10 percig pirítom. Amikor már szép pirosas barna, rászórom a petrezselymet.
Tálaláskor szedek a tányérra egy szelet rakott krumplit, locsolok rá chiliszószt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.