Elkészítés: A tésztát felteszem főni. Közben felaprítom a hagymát és a fokhagymát, az újhagymát karikára vágom, a mángoldot, a medvehagymát és gombát szeletelem. A lazacot kockára vágom.
Egy serpenyőben kevés olajon megdinsztelem a hagymát, a fokhagymát és az újhagymát, ráteszem a lazacot, öntök hozzá tejszínt, fűszerezem, hozzáadom a mángoldot, a medvehagymát, a gombát és a kapribogyót, locsolok rá fehérbort. Végül hozzákeverem az al dente megfőzött, leszűrt tésztát.
Azonnal tálalom, a tésztára reszelek gouda sajtot, s díszítem chilipaprikával és medvesajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.