Elkészítés: A lisztet összemorzsoljuk a margarinnal, a tojás sárgájával, a kevés tejfölben feloldott élesztővel és a sajttal. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a többi anyagot és annyi tejfölt, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Összeállítás után kétszeresére kelesztjük.
1,5 ujjnyi vastagra kisodorjuk, bevagdossuk, felvert tojással megkenjük, és sajttal megszórjuk a tetejét. Közepes pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, ismét pihentetjük kb. fél órát, majd 180 fokra előmelegített sütőben szalmasárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.