Elkészítés: A túrót összekeverjük a kinyomkodott zsemlével, belevágjuk a medvehagymát, sózzuk, borsozzuk.
A combokat sózzuk, meglazítjuk rajtuk a bőrt, kb. 1 púpos evőkanálnyi tölteléket töltünk a bőr alá. A combokat betekerjük a szalonnába, egymás mellé sorakoztatva a kizsírozott tepsibe tesszük, kis vizet öntünk alá, alufóliával befedjük.
180 fokon kb. fél óráig sütjük, majd fólia nélkül 200 fokon megpirítjuk. Rizzsel és zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.