Elkészítés: A tojást, cukrot, joghurtot, olajat és a fahéjat összekeverjük. Nem kell a tojást felhabosítani kicsit se, elég, ha homogén masszát kapunk. A meggybefőttet lecsöpögtetjük. Egy tepsit kikenünk olajjal, és 2 réteslappal kibéleljük. Erre meggyet szórunk, majd ismét 2 résteslap következik, melyre a folyékony masszábol öntünk. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, míg van alapanyagunk. A tetejére réteslap kerüljön. vékonyan beolajozzuk, és még így nyersen kockákra vagy háromszögekre vágjuk. Előmelegitett sütőben megsütjük, míg a teteje szép piros lesz. Közben a szirup hozzávalóit összekeverjük, felforraljuk. Amikor kisült a baklava, a tetejére öntjük. Akkor jó, ha jó sok lé van rajta, mert ezt hűlés közben beszívja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.