Előkészítés: A meggyet megtisztítjuk, megmossuk, és kimagozzuk. A barackot megmossuk, vékonyan meghámozzuk, és kettévágjuk. Magját kivágjuk, és a gyümölcshúst meggynagyságú kockákra vágjuk. A kivit meghámozzuk, félbe, és még egyszer félbe vágjuk, majd fél centiméter vastag szeletkékre vágjuk.
Elkészítés: A gyümölcsöket tálba öntjük, meglocsoljuk a pálinkával, és egy órára hűtőbe tesszük. A tejszínt a vaníliás cukorral félkeményre verjük (még folyós maradjon), és belekeverjük a citromlevet. A gyümölcsöket kehelybe szedjük, meglocsoljuk a tejszínnel, és néhány szem dióval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.