Elkészítés: A piskótához a tojások sárgáit a kristálycukorral habosra keverjük, a tojások fehérjét pedig kemény habbá verjük. A cukros tojássárgáját apránként, folyamatosan kavargatva a fehérjehabhoz adjuk, majd hozzákeverjük a lisztet. Két lapot sütünk belőle.
A krémhez a joghurtot elkeverjük a porcukorral és a meggyel, valamint a levéből is teszünk bele. Meleg vízben a 3 dkg zselatint feloldjuk, langyosan belekeverjük a joghurtos krémbe, majd óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot. /Jó keményre verni!/
A krém bő felét rákenjük a piskótára, rátesszük a másik lapot, majd a maradék krémet a tetejére kenjük. A tetejét díszítjük a saját krémjéből nyomott rózsákkal, tejszínhabbal, meggyszemekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.