Elkészítés: A lisztet elkeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral, a kristálycukorral, majd beleöntjük az 1/2 bögre tejet, a tejfölt, 3/4 bögre olajat, továbbá a felvert tojást. Kézi mixerrel csomómentesre keverjük a hozzávalókat. A sütőt melegítsük fel 180 fokra.
A muffinformában elhelyezett papírokat megtöltjük a csomómentes masszával evőkanál segítségével. Praktikus 2 evőkanál masszát rakni először, utána 1-2 szem magozott meggyet, és ismét masszát, de már csak 1 evőkanállal, mert a sülés közben duplájára növekszik. Kb. 15-20 percig sütjük, amíg a teteje nem kezd el pirulni.
Ha kihűlt, díszítésként porcukorral megszórhatjuk, de anélkül is nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.