Elkészítés: A kimagozott meggyet forgasd bele lisztbe, így nem fog a piskóta aljára lesüllyedni. A 8 tojás sárgáját a cukorral habosra kavard ki, a tojás fehérjét jó keményre verd fel - akkor jó, ha a felfordított tálból nem esik ki a hab - majd felváltva a rétesliszttel keverd a tojássárgájához óvatosan, hogy a fehérje ne törjön össze. Tégy egy közepes tepsibe sütőpapírt, öntsd bele a piskóta tésztáját és dobáld bele a meggyet. 180 fokos (gázsütő 2. fokozat) sütőben 45 percig süsd. 20 percig ne nyisd ki a sütő ajtaját, mert összeesik a tészta. Ha elkészült, fordítsd ki a tepsiből, húzd le róla sütőpapírt, és a tetejét szórd meg porcukorral. (Ha nem akarsz sütőpapírozni, akkor gyengén vajazott és kilisztezett tepsibe is teheted a tésztát.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.