Elkészítés: A tejet felforraljuk egy csipet sóval, belekeverjük a rizst, és lassú tűzön megfőzzük. Letakarva hagyjuk kihűlni (hamarabb kihűl, ha a főzőedényből átöntjük egy lapos tálba).
A meggyet kimagozzuk, lecsepegtetjük.
A tojásokat kettévágjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral habosra keverjük. Összekeverjük a rizzsel, a fahéjjal és a meggyel, végül beleforgatjuk a tojáshabot.
A sütőt 180 C-ra előmelegítjük. Kiolajozunk egy tűzálló tálat, és belesimítjuk a rizsmasszát. Rászórjuk a mandulaforgácsot, és a sütőben kb. 35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.