Elkészítés: Kimagozzuk a meggyet. 5 dkg meggymagot megtörünk, és 3 l-es üvegbe tesszük a meggyel együtt, ráöntjük a pálinkát, ízesítjük, összekeverjük, és az üveg száját jól lekötözzük. Meleg helyen vagy napon érleljük mindaddig, amíg az ízek jól összeérnek, naponta felrázzuk.
2-3 hét után /érlelési ídő/ leszűrjük, hozzáöntjük hozzá az 50 dkg cukorból és 2,5 dl vízből főzött szirupot, pár napig még érleljük, ismét leszűrjük, üvegekbe töltjük.
Kissé lehűtve kínáljuk ezt a kellemes, finom likőrt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.