A rizst a szokásos módon megpároljuk. A fürjtojást keményre főzzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymátés a zúzott fokhagymát. Összegyúrjuk a kétféle darált húst a hagymával és fokhagymával, a tojással és a főtt rizzsel. Sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük. A húsmasszát nyolc részre osztjuk és ellapítjuk. Közepére helyezünk 1-1 fürjtojást és vizes kézzel gombóccá formáljuk. A masszát jól rányomkodjuk a fürjtojásra, majd megforrósított olajon, körös-körül aranybarnára sütjük. Itatósra szedjük, a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Párolt zöldkörettel, vagy burgonyapürével és salátával fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.