Elkészítés: A párizsit húsdarálón ledarájuk. Próbáljunk meg jó minőségű párizsit venni, hiszen ez a melegszendvicskrém alapja. A ledarált párizsihoz hozzáadjuk a májkrémet (vagy vagdalthúst), villával eldolgozzuk benne, majd 3-4 evőkanál tejfölt elkeverünk benne (ízlés szerint), majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Pirosarannyal, sóval, borssal, mustárral és esetleg pizza fűszerkeverékkel ízlés szerint fűszerezzük. A hűtőben pihentetjük 1-2 órát, hogy összeérjenek az ízek. Mellé reszeljünk sajtot, és ezt szórjuk még a szendvicskrémmel megkent kenyerek tetejére. Forró sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.