Elkészítés: A margarint, a csipet sót és a vaníliás cukrot, cukrot habosra keverem. Hozzáadom a tojásokat, a reszelt citrom- és narancshéjat. Ezekkel is összevegyítem. A csavart citromléből 3 evőkanállal, a narancsléből 10 evőkanállal teszek hozzá, ezt felváltva keverem össze a 30 dkg liszttel (amit előzőleg elkeverek a sütőporral). Kuglófformába öntöm, és megsütöm. Melegem borítom ki, mert a máz, amit a tetejére kenek, így fog rádermedni.
Máz: A 12 dkg porcukrot elkeverem a megmaradt 1-1 evőkanál citrom- és narancslével. A még folyós mázba beleszórom a kandírozott kockákra vágott narancshéjat. (Én a narancs héját szoktam picire kockázni.)
Jó étvágyat, isteni finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.