A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a tejszínt felverjük, félrerakjuk.
A margarint a cukrokkal, a tojással, a vanília kikapart magjaival és a pudingporral jól kikeverjük mixerrel, majd kisebb fordulatra állítjuk, hozzáadjuk a túrót és a tejfölt is, legvégül beleforgatjuk a felvert tejszínt.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Egy tortaformát kivajazunk, kilisztezünk, belenyújtjuk a tésztát úgy, hogy 3 cm-es peremet húzunk az oldalára. A tésztaágyba betöltjük a túrókrémet, elsimítjuk.
A forró sütőben 1 órán át sütjük.
Megjegyzés
Variálható bármilyen gyümölccsel vagy öntettel, de egyszerűségében a legfinomabb!
A receptet és a fotót Csigusz6 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.