Előkészítés: A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint beáztatjuk 4 evőkanál vízbe. A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés: A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a likőrt. A zselatinhoz adunk 1 dl vizet, felforraljuk, és a likőrös krémhez keverjük. Végül a tejszínhabot is beleforgatjuk. A krémet 4 órára a hűtőbe tesszük. Két evőkanál segítségével nagy galuskákat szaggatunk egy tányérra, mentabóbitával díszítjük, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 4 óra 30 perc múlva
1 adag: 609 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.