Előkészítés: A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint beáztatjuk 4 evőkanál vízbe. A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés: A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a likőrt. A zselatinhoz adunk 1 dl vizet, felforraljuk, és a likőrös krémhez keverjük. Végül a tejszínhabot is beleforgatjuk. A krémet 4 órára a hűtőbe tesszük. Két evőkanál segítségével nagy galuskákat szaggatunk egy tányérra, mentabóbitával díszítjük, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 4 óra 30 perc múlva
1 adag: 609 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.