Elkészítés: 1. A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, tepsibe tesszük, és 160 fokon kb. 1 órát sütjük.
2. A spárgát és a répát megtisztítjuk, a spárgát 4 centis darabokra, a répát és a zöldhagymát karikára vágjuk. A répát és a spárgát sós vízben dobjuk, egyszer felforraljuk, majd leszűrjük. A vajat felhevítjük, a zöldhagymát megfonnyasztjuk, rádobjuk a répát és a spárgát, átforgatjuk, felöntjük a tejszínnel és a tejjel, és kb. 10 percig lassan főzzük. Sóval, borssal, pici cukorral ízesítjük. Hideg vízzel elkevert 1 evőkanál keményítővel besűrítjük. Legvégén megszórjuk a mentával és a petrezselyemmel.
3. A tojásokkal és a csirkecombbal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.