Elkészítése: A töltelékhez a tojásból, a cukorból, a lisztből és a tejből kis lángon sűrű krémet főzünk. Majd a még langyos krémbe 2 citrom reszelt héját és 1 citrom levét keverjük. A kihűlt krémet 20 dkg habosra kikavart vajjal egybedolgozzuk. A 3 részre vágott piskótát megtöltjük a citromkrémmel.
A díszítéshez a kinyújtott fehér marcipán egy részével bevonjuk a kerek tortát. A maradékból a papírtörlő hengerekre téglalap alakokat tekerünk. 1 éjszakát pihentetjük. A hengereket a torta tetejére és mellé helyezzük, cukormázzal rögzítjük. A fekete kinyújtott marcipánból ablakokat, a barnából ajtót vágunk. A pillecukrot körberakjuk a torta szélén, a tölcséreket a tornyokra ragasztjuk, a csokoládé korongokkal díszítjük. A tölcsérek tetejére az ostjából vágott háromszögeket ragasztjuk. A torta köré zöld ételfestékkel színezett kókuszreszeléket szórunk, a maradék marcipánból fekete ételfestékkel szürke köveket készítünk a kastély köré.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.