Elkészítése: A töltelékhez a tojásból, a cukorból, a lisztből és a tejből kis lángon sűrű krémet főzünk. Majd a még langyos krémbe 2 citrom reszelt héját és 1 citrom levét keverjük. A kihűlt krémet 20 dkg habosra kikavart vajjal egybedolgozzuk. A 3 részre vágott piskótát megtöltjük a citromkrémmel.
A díszítéshez a kinyújtott fehér marcipán egy részével bevonjuk a kerek tortát. A maradékból a papírtörlő hengerekre téglalap alakokat tekerünk. 1 éjszakát pihentetjük. A hengereket a torta tetejére és mellé helyezzük, cukormázzal rögzítjük. A fekete kinyújtott marcipánból ablakokat, a barnából ajtót vágunk. A pillecukrot körberakjuk a torta szélén, a tölcséreket a tornyokra ragasztjuk, a csokoládé korongokkal díszítjük. A tölcsérek tetejére az ostjából vágott háromszögeket ragasztjuk. A torta köré zöld ételfestékkel színezett kókuszreszeléket szórunk, a maradék marcipánból fekete ételfestékkel szürke köveket készítünk a kastély köré.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.