Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kétfelé osztjuk. A felét tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk.
A tölteléket elkészítjük. Az almát reszelve, jól kinyomkodva levétől, fahéjjal, cukorral, vaníliás cukorral ízesítve. A meggyet kimagozva, cukorral megszórva, fahéjjal, vaníliás cukorral ízesítjük. A túrót tojássárgával, reszelt citromhéjjal, fahéjjal, cukorral, vanílíás cukorral és a tojásfehérje felvert habjával készítjük.
A tölteléket egyenletesen elosztjuk a tésztán, majd a maradék tésztával berácsozzuk, de lehet teljes beborítani is. Tojással megkenjük, és forró sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.