A tojások fehérjét felverjük a sóval, majd a cukrot hozzáadva kemény habbá verjük. A habbal óvatosan összeforgatjuk a sárgáját, majd az olajat, amivel szintén tovább keverjük, de csak addig, amíg a tojássárga és az étolaj teljesen elkeveredik a fehérjében.
A lisztet és a sütőport elkeverjük, majd apránként a felvert habhoz adjuk (vigyázva arra, hogy a habot ne törjük össze). A piskótahabot sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd egyenletesen elsimítjuk. Előmelegített, 170 fokos sütőben kb. 10-12 perc alatt készre sütjük.
A kakaós piskótát ugyanúgy készítjük el, mint a fehér piskótát.
A krémhez a tejjel elkevert pudingport folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük. A vajat a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal krémesre keverjük. Három részre osztjuk.
Az elkészült piskóta lapokat egymásra rakjuk, majd félbe vágjuk így 4 db lapot kapunk. Ezután összeállítjuk a süteményt.
A barna piskótalapot megkenjük a krémmel, majd rárakjuk a fehér piskótalapot, és szintén megkenjük krémmel. A krém tetejére rakjuk a második barna lapot, ezt is megkenjük krémmel, végül rárakjuk a fehér piskótalapot.
A csokimáz hozzávalóit összefőzzük, majd a vajat elkeverjük benne, végül bevonjuk a sütemény tetejét a csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.