Elkészítés: Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, és a többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát. Meleg helyen 1 órát kelesztjük.
Amíg a tészta kel, elkészítjük a feltétet. A hagymát, a fokhagymát és a chilit apróra vágjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Rátesszük a chilit és a marhahúst. Sózzuk, borsozzuk, oregánót adunk hozzá. Pirítjuk 8-10 percet, majd felöntjük a paradicsomszósszal, addig főzzük, míg besűrűsödik.
A tésztát nyomkodjuk egy kiolajozott tepsibe, kenjük meg a paradicsomos-marhahúsos mártással. Szórjuk rá a kukoricát és a babot, majd a reszelt sajtot.
Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.