Elkészítés: A tésztát megfőzöm, leszűröm, de a levét felfogom. (De ha egyszerre tesszük fel a szószt és a tésztát, akkor kb. egyszerre is készül el, ilyenkor csak bele kell merni a levébe :))
Olajon megdinsztelem kicsit a hagymákat, majd kicsit a babot és a kukoricát is. Aztán jöhet rá a sűrített paradicsom. Kevergetem kicsit, majd hamar felöntöm fél deci vízzel. Elkeverem a csomókat, jöhet még fél deci, sózom, majd hagyom kiforrni kicsit. Utána már csak a tészta levével öntöm fel.
A friss paradicsomot és a petrezselyemlevelet közvetlenül tálalás előtt teszem az ételre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.