Elkészítés: A csirkehúst tetszőleges darabokra vágom. Sózom, borsozom, majd kicsit félreteszem. A póréhagymát karikára vágom, a gombát felszeletelem. A Rafinéria szószt az előírás szerint elkészítem.
A csirkehúsokat kevés olajon hirtelen mindkét oldalon megsütöm, majd ezután a maradék olajjal kikenek egy tűzálló tepsit. Erre kerülnek a húsok. Majd erre rétegezem a póréhagymát, gombát, csemegekukoricát. A kész Rafinéria szószt elkeverem a tejföllel, és ezzel nyakonöntöm az egészet. Aki szereti a csípőset, ezt megszórhatja chiliporral.
Majd meleg sütőben kb. 40-45 perc alatt készre sütöm. Nem kell rá fólia, mert a szószban porhanyós lesz a hús.
Tálaláskor nem igényel köretet, hisz vele sült a zöldköret. Nagyon jó vendégváró, mert laktató egytálétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.