Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A paradicsomot megmossuk, húsát apróbb darabokra vágjuk. Az ananászt és a kukoricát lecsepegtetjük. A hagymát felaprítjuk. Az avokádót meghámozzuk, az egyik húsát apró kockákra vágjuk, a másik felét vékony csíkokra, a maradék felet egyben hagyjuk, mindegyiket azonnal megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljanak meg. A tortilla chips felét nem túl apróra összetörjük.
Elkészítés: A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint kb. 10 perc alatt nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, nem csepegtetjük le túlságosan, és összekeverjük az olajjal. A tésztát összeforgatjuk a paradicsommal, az avokádókockákkal, az ananásszal, a kukoricával, a hagymával, a sajttal és a tört chipssel. Az egyben hagyott fél avokádót villával összetörjük, összekeverjük a tejföllel, a chiliporral, a sűrített paradicsommal, és sóval, borssal ízesítjük. A salátára öntjük, rászórjuk az avokádócsíkokat, és a maradék tortilla chips-szel kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.