Elkészítés: A felkockázott hagymát és húst egy kevés olajon majdnem puhára pároljuk. Felöntjük 2 dl vízzel és a paradicsomlével, ízesítjük 1 lebőrözött paradicsommal és 1 kockára vágott
paprikával, valamint a felaprított chilivel. Kevés ételízesítőt teszünk bele.
Ha összerottyant, beletesszük a szeletelt gombát, a lecsepegtetett babot és kukoricát, majd összekeverjük.
Amikor felforrt, hozzáadjuk a tollhegytésztát. Ha a lé kevés, pótoljuk, és ha kell, utána ízesítjük. Óvatosan kevergetve puhára főzzük.
Akkor jó, ha egy kicsit szaftos marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.