Elkészítés: A tésztához a liszt kivételével a hozzávalókat gőz felett 10 percig intenzíven keverve főzzöd. Leemelve a gőzről hozzákevered a lisztet és összegyúrod. Három egyforma részre osztod, és pihenni hagyod egy fél órára.
Kb. fél centi vastagra nyújtod a tésztákat, majd egyenként, megvajazott-lisztezett tepsi hátára (!) fekteted, megböködöd villával és megsütöd. 200 fokos, előmelegített sütőben maximum 10 percet szabad sültni, nagyon oda kell figyelni, mert gyorsan odaég. A második, harmadik tésztánál érdemes visszavenni 180-150 fokra, mert akkor már a tepsi is forró és a sütő is.
Amint megsül a tészta, azonnal le kell venned a tepsiről, mert megkeményedik és töredezni kezd.
A krémhez összekevered a vajat és a cukrot. Félrerakod. A tejet és a lisztet sűrűre főzöd, folyamatosan kevered. Majd levéve a tűzről kihűlésig folyamatosan kevered (eléggé fárasztó, de muszáj). Ha kihűlt, a vajas cukrot kanalanként hozzákevered.
Ha kész a krém, megtöltöd vele a tésztát, majd állni hagyod, amíg a tészta megszívja magát és megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.