Elkészítés: A cukrot, a mézet, a margarint, a kakaóport és a tojásokat egy tálban összekeverjük. Gőz fölött addig melegítjük, míg az egész össze nem áll. Ezután hozzáadjuk a lisztes sütőporhoz. Addig gyúrjuk, míg összeáll és nem ragad.
3 részre szedjük, és elkezdjük kinyújtani bő liszttel. Laponként 10 percig sütjük 160 fokon. Akkor jó, ha már elválik a sütőlemezről (a sütőlemezt kikenjük, lisztezzük, vagy használjunk sütőpapírt).
A krémhez a pudingport egy kis tejjel csomómentesre kikeverjük.
A tejet a cukorral feltesszük forrni. Ha már forr, akkor hozzáadjuk a pudingporos tejet és besűrítjük. Ezután hozzáadjuk a margarint, és feloldjuk benne.
A krémet még melegen öntsük a lapokra, rétegezzük, mert a krém hidegen nem kenhető.
A mázhoz a csokoládét gőz fölött felmelegítjük és egy kis olajjal fényezzük, a sütemény tetejét bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.