Elkészítés: A tésztához 3 tojást 10 dkg cukorral, 5 dkg margarinnal, 2 evőkanál mézzel, 40 dkg liszttel, kevés szódabikarbónával összegyúrunk. 6 lapot sütünk belőle egy tepsi hátán, nem kell kenni, nem kell sütőpapír sem, akkor sem fog ragadni. Ha azonban tiszta akarsz maradni, jól jön a sütőpapír, könnyebb vele dolgozni.
A krémhez 2 púpozott evőkanál lisztet 5 dl tejjel sűrű péppé főzünk. 20 dkg margarint 20 dkg porcukorral, 2 tojássárgájával habosra kavarunk. Ha kihűlt, a kettőt összekeverjük. A krémet kétfelé vesszük, egyik felét kakaóval, a másik felét vaníliával ízesítjük. Ezzel kenjük meg felváltva a lapokat.
A mázhoz 20 dkg cukrot 2 kanál kakaóval, 5 dkg margarinnal, 3 kanál forró vízzel összekeverünk, a sütemény tetejére kenjük. A máz tetejére lehet szórni díszcukorkákat...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.