Elkészítés: A lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzátesszük a porcukrot, szódabikarbónát és a fahéjat. A két evőkanál mézet (lehet picit több is), mikróban picit megolvasztjuk, és ezt is hozzáöntjük a tésztához, valamint a két egész tojást. Összegyúrjuk, teszünk még hozzá lisztet, ha igényli a tészta.
Kettéosztjuk a tésztát kétharmad-egyharmad arányban, és a nagyobbik felét közepes tepsi méretűre nyújtjuk, kivajazott, kilisztezett - vagy sütőpapírral bélelt - tepsibe tesszük. Rászórjuk a meggyet, utána a diót, a maradék tésztából pedig rácsot készítünk a tetejére. Közepes hőmérsékletű (170 fok), előmelegített sütőben 15 perc alatt megsül. Megöntözhetjük olvasztott tejcsokival, úgy még finomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.