Elkészítés: A mézet és a vajat felmelegítjük, összekeverjük a fűszerekkel és a tojással, végül a sütőporral kevert liszttel. Az egészet összegyúrjuk, és 6 órán át a hűtőben pihentetjük.
A töltelékhez felmelegítjük a mézet, hozzáadjuk a fűszereket és a diót.
A tésztát 2 részben kinyújtjuk. Az egyik felét tepsibe tesszük, rákenjük a tölteléket, betakarjuk a tészta másik felével, és megsütjük.
Sütés után a tésztát bevonjuk kevés olajjal elkevert olvasztott csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.