Elkészítés: A szilvát megmossuk, kimagozzuk, a gyümölcshúst felaprítjuk.
Kikenünk egy 24 cm átmérőjű sütőformát. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
A vajat a cukorral habosra keverjük, beledolgozunk 2 tojást. A lisztet a sütőporral elkeverjük, és a masszához adjuk. A tészta felét a formába kanalazzuk, megszórjuk a szilva harmadával, majd a maradék tésztával beborítjuk. Megszórjuk a maradék szilvával.
A maradék 2 tojást a mézzel kikeverjük, hozzáadjuk a fahéjat és a tejfölt, és bevonjuk vele a szilvát. A sütőben 1 órát sütjük. Kivesszük, hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük, csillagcsőrös habzsákba szedjük és a kihűlt tésztára habrózsákat nyomunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.