Elkészítés: 1. A cukrot karamellizáljuk, majd óvatosan hozzáadjuk a mézet. Addig kevergetjük, míg újra folyékony állagú nem lesz.
2. Ezután hozzáadjuk a cukrozott narancshéjat és a dióörleményt, jól összekeverjük.
3. Levesszük a tűzhelyről, és egy enyhén leolajozott FÉM tálcára kikenjük 2 cm vastagon. Hűtőbe tesszük.
4. Dermedés után 2X2 cm-es kockákra vágjuk.
5. Az étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk. (Tehetünk bele egy kevés olajat, hogy ne legyen olyan sűrű a csokoládé.) A kis kockákat belemártjuk a csokoládéba, és egy villa segítségével kivesszük, sütőpapíros tálcára helyezzük.
6. Újra hűtőbe tesszük. Dermedés után fogyasztható.
Jó nassolást! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.