Elkészítés: Olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a reszelt sárgarépát és zellert (kislyukú sajtreszelőn reszeljük le). Addig dinszteljük, amíg a levét el nem forrja. Ezután hozzáadjuk a darált húst, ízesítjük sóval és oreganóval. Mikor a hús már kérges, felöntjük a 1/2 liter paradicsompürével és ugyanannyi vízzel. Ízlés szerint megcukrozzuk (kb. 2 evőkanál), beletesszük a babérlevelet, és lefedve, kis lángon főzzük kb. 1/2 órát.
Amíg a húsos szósz párolódig, kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük.
A szószba keverjük a tejfölt és a mustárt, majd hozzáadjuk a tésztát, és összeforgatjuk. Ki olajozott tepsibe halmozzuk, reszelt sajtot szórunk a tetejére, és előmelegített sütőben 30 percig sütjük közepes hőmérsékleten.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.