Elkészítés: A krumplitisztító késsel pontosan olyan vékony karikákat kapunk, melyek szükségesek, ha vastagabbra vágjuk nehezen fog megsülni.
Tepsibe vagy tüzálló tálba kevés olajat teszünk, rátesszük a felkarikázott krumpli felét, a maradékot pörköltet vagy sülthúst, és beborítjuk a krumpli másik felével. Ráöntjük a fűszeres palacsintatésztát és alufóliával letekarjuk. Kb. fél óra múlva eltávolítjuk a fóliát, és rendesen betakarjuk a sajttal. Ha a sajt egy kis színt kapott, akkor kész.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.