Elkészítése: A félkeserű csokoládét felaprítjuk, meleg vízfürdőben felolvasztjuk, majd hagyjuk kissé kihűlni. A tojásokat szétválasztjuk. A tojássárgákat a csokoládéhoz keverjük, hozzáadjuk a langyos vajat vagy margarint, és 10 dkg cukorral habosra keverjük. A lisztet, a sütőport, a fűszerkeveréket és a kakaóport összekeverjük, és a masszához adjuk. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a mazsolát. A tésztát zsiradékkal kikent kis, 12 cm átmérőjű kuglófformákba töltjük, és 180 fokos (gázsütő: 2. fokozat) sütőben kb. 45 percig sütjük. Kicsit hagyjuk hűlni, meglocsoljuk a rummal, majd teljesen kihűtjük. A bevonókat felolvasztjuk, a tejcsokoládéssal bevonjuk a kuglófokat, és amikor félig megszáradt, csíkokat rajzolunk rájuk az étcsokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.