Elkészítés: A tésztához az olvasztott vajat elkeverjük az olvasztott étcsokoládéval, a tojásfehérjét és a sárgáját külön-külön kemény habbá verjük a cukorral, és az egészet összekeverjük a liszttel, a kakaóporral és az aprított dióval.
A tésztát kivajazott, liszttel beszórt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük. Ha kihűlt, lekenjük az előzőleg felforrósított narancslekvárral.
A mogyorós krémhez a pralinét a vízgőzben felolvasztott csokoládéval és az összetört ostyával elkeverjük, és a tésztára kenjük.
A narancsos krémhez a narancslét a cukorral felforraljuk. Az étcsokoládét a tejcsokoládéval megolvasztjuk, hozzáadjuk a forró tejszínt, jól elkeverjük, majd belekeverjük a tojássárgáját, a vajat és a cukros narancslevet. Ezután lehűtjük.
Belekeverjük a tejszínhabot, és az
így elkészült narancsos krémet a mogyorós krém tetejére kenjük.
2-3 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A tetejét olvasztott étcsokoládéval vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.