Elkészítés: A padlizsánokat mossuk meg, majd hosszában vágjuk félbe, sózzuk jól meg, és 10 percre tegyük félre. Ezután a padlizsánokról kaparjuk le a sót, majd mindegyik belsejéből vájjuk ki. Egy tűzálló tálban hevítsük fel az olajat, a padlizsánok mindkét oldalát süssük át, hagyjuk őket kihűlni, majd kenjük meg mustárral.
A hagymát és a fokhagymát tisztítsuk meg, vágjuk apróra a kivájt padlizsánbelsővel együtt, és a maradék olajon süssük át. Sózzuk meg, és töltsük vissza a padlizsánokba. Szórjunk meg zsemlemorzsával, vajforgácsokkal és rozmaringgal, majd előmelegített sütőben kb. 30 percig süssük.
Tálaljuk rizzsel és paradicsommártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.