Elkészítés: A húsokat kisebb szeletekre vágom, egy magas falú serpenyőben erős tűzön mindkét oldalukat hirtelen megsütöm-pirítom, és az edényben, fordításkor sózom-borsozom. Mikor a szeletek szép pirosak, egy tányérra kiszedegetem őket, és a serpenyőben maradt jó illatú levet felöntöm a fehérborral. Ezután hozzáadom a mustárt ízlés szerint, de legalább 3 jó evőkanálnyi legyen. Hozzáöntöm a tejszínt, és továbbra is erős tűzön kevergetve 3-5 perc alatt összeforralom, besűrítem. Általában ezek után már nem fűszerezem semmivel, de aki úgy érzi, tehet még kevés sót, borsot, estleg pár csepp citromlevet bele, illetve különféle mustárokkal is lehet kísérletezni. A mártásba visszahelyezem a hússzeleteket (a közben kifolyt pecsenyelével együtt), még egyet forralok rajta, és kész is. Szélesmetélttel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.